Potgrondactie St BarbaraGilde

Ondanks de slechte weersomstandigheden van begin april is de verkoop van de potgrond prima verlopen. Het ging zo goed dat we zelfs binnen de kortste keren door onze voorraad heen waren.

Om geen nee te hoeven te verkopen aan onze trouwe afnemers hebben we daarom 3 extra pallets potgrond laten aanvoeren. De komende weken worden de weersverwachtingen ook weer wat zonniger waarmee de uitdaging om in de tuin aan de slag te gaan weer groot wordt. De potgrond is naast potplanten ook zeer geschikt voor voeding in de hele tuin.

Met onze potgrond er bij,

maakt u de bloemetjes blij,

waardoor ze fantastisch bloeien in mei.

U kunt uw potgrond weer bestellen bij Ad Schuurmans tel. 06-12946675. U kunt dan tevens aangeven wanneer de zakken bij u kunnen worden afgeleverd.

Het is de bedoeling dat u vooraf het verschuldigde bedrag over maakt naar NL74 RABO 0134301625 van het St BarbaraGilde met als omschrijving: potgrond (aantal zakken), naam en uw adres.

Het is ook mogelijk dat u, tegen contante betaling, de potgrond zelf gaat afhalen bij bouwbedrijf gebr. van Tienen aan de Past. Jacobsstraat te Sint Hubert.

De potgrond zit in zakken van 50 liter en kosten € 5,00 per zak, bij afname van 3 zakken krijgt u korting. Per 3 zakken kost de potgrond € 12,50.

Agenda

Meer informatie over de komende activiteiten vindt u in ons uitgebreide overzicht

23 juni 2024
Gildedag Haps

08 september 2024
Gildedag Oeffelt

Berichtenarchief
eXTReMe Tracker