Potgrondactie St BarbaraGilde succesvol verlopen

Op zaterdag 29 maart 2014 trok het St BarbaraGilde met 5 auto’s met aanhangers door Sint Hubert voor de jaarlijkse potgrond actie.

Vergezeld door het mooie lenteweer was het veel aangenamer voor de gildeleden dan vorig jaar toen een ijzige wind de jassen hoog gesloten hield. Het mooie weer heeft er mogelijk mede aan bijgedragen dat de potgrondactie wederom een groot succes is geworden. Met de vele zakken potgrond die door de inwoners zijn afgenomen gaat Sint Hubert deze zomer weer fleurig voor de dag gaat komen.

Mocht u ons zaterdag niet hebben getroffen of heeft u nog aanvullende potgrond nodig kunt u deze zelf afhalen bij bouwbedrijf “Gebr. Van Tienen”.

Hebt u 3 of meer zakken nodig, is het voor inwoners van Sint Hubert en directe omgeving, mogelijk de potgrond thuis te laten bezorgen. Mail dan naar info@barbargilde.nl of neem contact op met Ad Schuurmans tel. 06-12946675 / 0485-801082 of Huub Raymakers tel. 0485-454231. U kunt dan tevens aangeven waar en wanneer de zakken bij u moeten worden afgeleverd.

De potgrond zit in zakken van 50 liter en kosten € 5,00 per zak, bij afname van 3 zakken krijgt u korting. Per 3 zakken kost de potgrond € 12,50.

Het St BarbarGilde bedankt iedereen voor de geweldige bijdrage aan deze actie.

Agenda

Meer informatie over de komende activiteiten vindt u in ons uitgebreide overzicht

08 september 2024
Gildedag Oeffelt

Berichtenarchief
eXTReMe Tracker