Potgrondactie St BarbaraGilde enorm succes

Ondersteund door mooi weer is de verkoop van de potgrond prima verlopen. Het ging zo goed dat we zelfs binnen de kortste keren door onze voorraad heen waren. Waar we normaal tot 14.00 uur rondtrekken waren we deze keer 12.00 uur al volledig door onze voorraad heen. Door dit enorme succes hebben we delen van Sint Hubert niet kunnen bezoeken voor het aanbieden van onze potgrond.

Om geen nee te hoeven te verkopen aan onze trouwe afnemers hebben we daarom 2 extra pallets potgrond laten aanvoeren. Voor de komende weken zijn de weersverwachtingen gunstig en zonniger waarmee de uitdaging om in de tuin aan de slag te gaan weer groot wordt. De potgrond is naast potplanten ook zeer geschikt voor voeding in de hele tuin.

  • Met onze potgrond er bij,
  • maakt u de bloemetjes blij,
  • waardoor ze fantastisch bloeien in mei.

U kunt uw potgrond weer bestellen bij Ad Schuurmans tel. 06-12946675. U kunt dan tevens aangeven wanneer de zakken bij u kunnen worden afgeleverd. Als u niet contant wilt afrekenen kunt u vooraf het verschuldigde bedrag over maken naar NL74 RABO 0134301625 van het St BarbaraGilde met als omschrijving: potgrond (aantal zakken), naam en uw adres.

Het is ook mogelijk dat u, tegen contante betaling, de potgrond zelf gaat afhalen bij bouwbedrijf gebr. van Tienen aan de Past. Jacobsstraat te Sint Hubert.

De potgrond zit in zakken van 50 liter en kosten € 5,00 per zak, bij afname van 3 zakken krijgt u korting. Per 3 zakken kost de potgrond € 12,50.

Agenda

Meer informatie over de komende activiteiten vindt u in ons uitgebreide overzicht

08 september 2024
Gildedag Oeffelt

Berichtenarchief
eXTReMe Tracker