Potgrond verkoop

Corona maakt ook in 2021 aanpassing potgrondactie St BarbaraGilde Sint Hubert noodzakelijk

Het coronavirus blijft grip houden op onze maatschappij en daarmee ook op ons dagelijkse gebeuren. Mede hierdoor vind het St BarbaraGilde het in 2021 nog steeds onverantwoord om een deur aan deur potgrondverkoop te houden.

Het is in uw en ons belang dat we de veiligheidsregels maximaal hanteren.

Omdat we vorig jaar, ondanks alle beperkingen, een succesvolle afname van potgrond hebben gehad organiseren we dit jaar de verkoop onder dezelfde condities. We hopen dat het geboden alternatief wederom tot en succesvolle verkoop mag leiden.

U kunt vanaf vandaag uw potgrond bestellen bij Ad Schuurmans tel. 06-12946675. U kunt dan tevens aangeven wanneer de zakken bij u kunnen worden afgeleverd. We kunnen vanaf 26 maart leveren.

Het is de bedoeling dat u vooraf het verschuldigde bedrag over maakt naar NL74 RABO 0134301625 van het St BarbaraGilde met als omschrijving: potgrond (aantal zakken), naam en uw adres.

Omdat in Mill en Wilbertoord geen potgrond verkoopactie wordt gehouden kunnen de inwoners van die plaatsen ook bestellen.

Het is ook mogelijk dat u, tegen contante betaling, de potgrond zelf gaat afhalen bij bouwbedrijf gebr. van Tienen aan de Past. Jacobsstraat te Sint Huibert.

De potgrond zit in zakken van 50 liter en kosten € 5,00 per zak, bij afname van 3 zakken krijgt u korting. Per 3 zakken kost de potgrond € 12,50.

Het St BarbaraGilde hoopt op uw begrip omdat we ook dit jaar geen huis aan huis verkoop houden met onze potgrond.

Agenda

Meer informatie over de komende activiteiten vindt u in ons uitgebreide overzicht

23 juni 2024
Gildedag Haps

08 september 2024
Gildedag Oeffelt

Berichtenarchief
eXTReMe Tracker