Potgrond actie

Potgrond 2Op zaterdag 26 maart 2016 (paaszaterdag) houdt het St BarbaraGilde de jaarlijkse potgrond actie. Met volle karren wordt tussen 10.00 en 14.00 uur door Sint Hubert gereden om de potgrond aan te bieden. Deze potgrond is van zeer goede kwaliteit en niet alleen uitermate geschikt voor borders en/of bloembakken maar daarnaast ook een goede bemesting van uw hele tuin. Het gilde mag niet vóór de 26ste maart van deur tot deur gaan in Sint Hubert.

Mocht u deze zaterdag niet thuis zijn of al eerder over potgrond van het gilde willen beschikken dan kunt u de potgrond zelf afhalen bij bouwbedrijf “Gebr. van Tienen” aan de Past Jacobsstraat.

Het is ook mogelijk de potgrond te bestellen bij Ad Schuurmans tel. 06-12946675 / 0485-801082 of bij Huub Raymakers tel. 0485-454231. U kunt dan tevens aangeven wanneer de zakken bij u moeten worden afgeleverd. De zakken worden met een “tot in huis service” op het door u gewenst tijdstip en plaats, in tuin of garage, afgeleverd. Het uit de zakken halen en benutten van de potgrond laten we graag aan u over.

Omdat in Mill en Wilbertoord geen potgrond verkoopactie wordt gehouden kunnen de inwoners van die plaatsen ook bestellen. We mogen daar echter geen deur tot deur verkoop houden.

 

De potgrond zit in zakken van 50 liter en kosten € 5,00 per zak, bij afname van 3 zakken krijgt u korting. Per 3 zakken kost de potgrond € 12,50.

Het St BarbaraGilde hoopt dat u, net als in voorgaande jaren, het gilde wederom geweldig ondersteunt bij deze actie.

Agenda

Meer informatie over de komende activiteiten vindt u in ons uitgebreide overzicht

08 september 2024
Gildedag Oeffelt

Berichtenarchief
eXTReMe Tracker