Potgrond actie wederom succesvol.

Met dank aan alle afnemers of begunstigers kan het St BarbaraGilde terug kijken op een prima verlopen potgrondactie. Tussen woensdag 29 maart en zaterdag 1 april hebben we veel zakken potgrond bij bewoners van Sint Hubert mogen afleveren. De opbrengst van de actie is een welkome aanvulling op het budget voor kleding.

De 13 jaar oude broeken zijn dringend aan vervanging toe, daarnaast is er behoefte aan nieuwe veren en een volledig tenue voor een nieuw lid.

 

Omdat we vorig jaar enkele mensen teleur moesten stellen hebben we dit jaar iets ruimer ingeslagen. Voor inwoners die ons zaterdag hebben gemist, of om andere redenen niet thuis waren, zijn nog een aantal zakken beschikbaar. U kunt de potgrond zelf afhalen bij bouwbedrijf “Gebr. van Tienen” aan de Past Jacobsstraat. Bent u slecht ter been, heeft u geen vervoer of heeft u gewoon geen zin om zelf zakken op te halen, is het ook mogelijk om de potgrond te laten bezorgen door te bellen met Ad Schuurmans tel. 06-12946675 / 0485-801082 of Huub Raymakers tel. 0485-454231. De potgrond zit in zakken van 50 liter en kosten € 5,00 per zak, bij afname van 3 zakken krijgt u korting. Per 3 zakken kost de potgrond € 12,50.

Nogmaals onze dank en we wensen u allen een bloemrijk jaar.

Agenda

Meer informatie over de komende activiteiten vindt u in ons uitgebreide overzicht

23 juni 2024
Gildedag Haps

08 september 2024
Gildedag Oeffelt

Berichtenarchief
eXTReMe Tracker