Potgrond actie St Barbaragilde

Potgrond foto tbv siteOp zaterdag 29 maart 2014 houdt het St BarbaraGilde de jaarlijkse potgrond actie. Met volle karren wordt er weer door Sint Hubert gereden om potgrond aan te bieden. Deze potgrond is van zeer goede kwaliteit is niet alleen uitermate geschikt voor borders en/of bloembakken maar daarnaast ook een goede bemesting van uw hele tuin.

Door het onverwachte mooie lenteweer van de afgelopen dagen, lijkt de actie echter “mosterd na de maaltijd” te worden. Geprikkeld door het mooie weer is menig inwoner van Sint Hubert bevangen door het tuiniersvirus.

Om hierop in te spelen probeert het St BarbarGilde de potgrond zo snel mogelijk op de opslagplaats bij bouwbedrijf “Gebr. van Tienen” te krijgen. Zodra dat mogelijk is, informeren wij u over de beschikbaarheid. Het gilde mag echter niet vóór de 29ste maart rond gaan met de potgrond.

Mocht u eerder over potgrond van het gilde willen beschikken dan kunt u deze zelf halen bij de “Gebr. Van Tienen”.

Het is ook mogelijk om de potgrond te bestellen bij Ad Schuurmans tel. 06-12946675 / 0485-801082 of bij Huub Raymakers tel. 0485-454231. U kunt dan tevens aangeven wanneer de zakken bij u moeten worden afgeleverd.

De potgrond zit in zakken van 50 liter en kosten € 5,00 per zak, bij afname van 3 zakken krijgt u korting. Per 3 zakken kost de potgrond € 12,50.

Het St BarbarGilde hoopt dat ze wederom, net als in voorgaande jaren, mag rekenen op uw geweldige ondersteuning van deze actie.

Agenda

Meer informatie over de komende activiteiten vindt u in ons uitgebreide overzicht

23 juni 2024
Gildedag Haps

08 september 2024
Gildedag Oeffelt

Berichtenarchief
eXTReMe Tracker