Potgrond actie St BarbaraGilde

Potgrond 2Op zaterdag 28 maart 2015 houdt het St BarbaraGilde de jaarlijkse potgrond actie. Met volle karren wordt er weer door Sint Hubert gereden om potgrond aan te bieden. Deze potgrond is van zeer goede kwaliteit is niet alleen uitermate geschikt voor borders en/of bloembakken maar daarnaast ook een goede bemesting van uw hele tuin.

Door het onverwachte mooie lenteweer word je mogelijk geprikkeld om in je tuin aan de slag te gaan. Om hierop in te spelen heeft het St BarbarGilde de potgrond zo snel mogelijk op de opslagplaats bij bouwbedrijf “Gebr. van Tienen” gekregen. Vanaf deze week  is deze voor u beschikbaar. Het gilde mag echter niet vóór de 28ste maart rond gaan met de potgrond.

Mocht u eerder over potgrond van het gilde willen beschikken dan kunt u deze zelf halen bij de “Gebr. Van Tienen”.  Het is ook mogelijk om de potgrond te bestellen bij Ad Schuurmans tel. 06-12946675 / 0485-801082 of bij Huub Raymakers tel. 0485-454231. U kunt dan tevens aangeven wanneer de zakken bij u moeten worden afgeleverd. Omdat in Mill en Wilbertoord geen potgrond verkoopactie wordt gehouden  kunnen de inwoners van die plaatsen ook bestellen. We mogen daar echter geen deur aan deur verkoop houden.

De potgrond zit in zakken van 50 liter en kosten € 5,00 per zak, bij afname van 3 zakken krijgt u korting. Per 3 zakken kost de potgrond € 12,50.

Het St BarbarGilde hoopt dat u, net als in voorgaande jaren, door uw geweldige ondersteuning deze actie weer tot een succes maakt.

Agenda

Meer informatie over de komende activiteiten vindt u in ons uitgebreide overzicht

23 juni 2024
Gildedag Haps

08 september 2024
Gildedag Oeffelt

Berichtenarchief
eXTReMe Tracker