Deelname Vrije gilde dag Milsbeek succesvol

Zondag 16 juni 2013 nam het St BarbaraGilde  deel aan de vrije gildedag te Milsbeek. Aan deze gildedag namen 34 gildes deel. Naast gildes uit het Land van Cuijk waren er ook gildes van buiten de Kring en zelfs een vereniging uit Duitsland.

p1010354Door het beperkt aantal leden kan het gilde niet aan onderdelen als vendelen, hoornblazen of trommelen deelnemen. Bij de deelname aan het kruisboog- en het geweerschieten viel men net buiten de prijzen en moest men genoegen nemen met een gedeelde vierde plaats.

Daarnaast was het St BarbaraGilde  aangewezen om dit keer een deel van de tentoonstelling te verzorgen. Waar in het verleden alle gildes een presentatie op de tentoonstelling gaven worden de laatste jaren telkens een beperkt aantal gildes aangewezen om een breed beeld van hun gildeactiviteiten weer te geven.

Het St BarbaraGilde  kan met trots terugkijken op hun presentatie. Dorette en Anna-Marie hadden een uitgebreide presentatie, van en over de bijzonderheden van het gilde, opgesteld. Met hun presentatie en kennis van het gilde, maakten ze diepe indruk op de aanwezige juryleden. Ze wisten de jury zelfs te verrassen met enkele wetenswaardigheden, die ook voor de Kring Land van Cuijk interessant en onbekend waren. De Kringvoorzitter, dhr. Karel van Soest, had hier dan ook ruime aandacht en veel waardering voor. Foto’s tentoonstelling

Een geslaagde deelname met daarbij een super gezellig treffen van gildeleden uit het Land van Cuijk en daarbuiten.

Het St BarbaraGilde  sloot de dag af met een 3e prijs.

Agenda

Meer informatie over de komende activiteiten vindt u in ons uitgebreide overzicht

08 september 2024
Gildedag Oeffelt

Berichtenarchief
eXTReMe Tracker